You are currently viewing 5 tips til en flad mave

5 tips til en flad mave

  • Post author:
  • Post category:Blog

Det er efterhånden gået op for de fleste, at man ikke udelukkende kan træne sig til en flad mave. Det er med andre ord ikke muligt at opnå en flad mave eller en sixpack ved at lave et utal af mavebøjninger. Med det sagt, kan træning spille en yderst vigtig rolle i at opnå din drømmefysik. Du kan dog næppe argumentere imod, at kost og andre ting ligeledes er skelsættende. Her er 5 tips til at forbedre dit maveforhold. Det første råd tager udgangspunkt i dig, som ønsker at tabe fedt. For at gøre dette og gå ned i vægt, er det nødvendigt at spise færre kalorier, end du forbrænder. Dette bør derfor være dit hovedmål at bestræbe dig efter dag efter dag og uge efter uge.

Hold styr på din kost

Hvis du ikke er vant til at spise efter en bestemt kostplan eller nogle fastsatte kostmål, er det en god idé at prøve at tælle kalorier. Det er for eksempel ekstremt nemt at finde en app til din telefon, hvor du kan holde regnskab over al den mad, du indtager i løbet af dagen. Du behøves ikke at tælle kalorier hver evig eneste dag og slet ikke resten af dit liv, men det kan hjælpe dig med at komme i gang med gode kostvaner. Der findes ligeledes redskaber på internettet til at estimere dit daglige energiforbrug, så du kan finde ud af, hvor mange kalorier du kan tillade dig at indtage dagligt. Hvis man har et overskud af kropsfedt, er det som sagt nødvendigt at indtage færre kalorier, end du har behov for at opretholde vægten. Det tredje råd er at veje sig på en badevægt løbende.

Kombiner en sund kost med træning og aktivitet

En god og sund kost kan med fordel suppleres med både styrketræning, konditionstræning og andre aktiviteter, der sætter kroppen i bevægelse og brænder kalorier. Hvis du ønsker at skabe et kalorieunderskud kan det for eksempel sagtens betale sig at gå eller cykle på arbejdet, fremfor at tage bilen. Ligeledes kan du opnå gode resultater ved at løbe længere træningsture eller give den gas i træningscentret. Her kan du nemlig både dyrke styrke- og konditionstræning. Grunden til at styrketræning særligt er en god aktivitet er, at du her aktivt bidrager til at bevare din muskelmasse. Det er nemlig så vidt muligt kun fedtet, du skal komme af med.

flad-made