You are currently viewing Tab dig ved hjælp af juice

Tab dig ved hjælp af juice

  • Post author:
  • Post category:Blog

Der findes efterhånden rigtig mange gode råd til dig, som har lyst til at tabe dig. Måske har du allerede prøvet en eller flere af de kure, som har været fremme. Eller måske står du og har lyst til at kaste dig ud i en af dem. Der er ingen tvivl om, at kosten spiller en vigtig rolle, når du vil tabe dig. Motion er den anden faktor, som betyder meget, men faktisk kan du komme langt ved bare at ændre din kost. En af metoderne til at tabe dig, er ved at drikke juice. Det lyder måske ikke umiddelbart så sundt, men det kan det nemt blive. Det handler om, at du selvfølgelig skal undgå den slags juice, som er fyldt med sukker og enten købe dig til eller selv lave sund juice.

Lav din egen juice

I dag kan du købe din egen juicemaskine. Maskinerne findes i forskellige prisklasser, så de fleste kan være med. Du kan selvfølgelig også købe dig til juicen, men så skal du være mere opmærksom på, hvad der er i din juice. Når du laver din egen juice, så styrer du selv, hvad der kommer i. Mange forbinder sikkert juice med de klassiske appelsin-, æble- og multijuice, men der findes mange flere muligheder. Hvis du vil bruge juicen til at tabe dig, så kan du med fordel prøve at få en del grøntsager med i din juice. Du kan kombinere både grøntsager og frugt og få de mest fantastiske og smagfulde juicer, som samtidig er gode for dig og din krop.

Juice er en god måde at få en masser grøntsager på, da du indtager dem på en anden måde. Hvis du ikke er så vild med at gnave dig i gennem en stor portion grøntsager hver dag, så kan du overveje at få dine grøntsager gennem en juice.

Mange muligheder

Hvad enten du vælger at købe eller selv lave din juice, så er der uendelige kombinationsmuligheder. Der findes så mange gode og spændende frugter og grøntsager, så det er bare med at komme i gang med at eksperimentere. Du vil nok hurtigt få en favorit eller to, men det skader ikke at prøve sig lidt frem en gang i mellem. Det kunne jo være, at der var en ny favorit. Du kan bruge de fleste grøntsager og frugter, så det er kun fantasien, der sætter grænser.
Der findes også mange andre måder at tabe sig på, og jeg kan til hver en tid anbefale at tage et kig forbi cuddlecorner, som har fokus på sundlivsstil. Der vil du helt sikkert kunne finde tips og tricks til en sund levevej.

juicekur